Culinaire wandeling door de stad

Deze culinaire wandeling is een perfecte combinatie van een viergangendiner en een leerzame wandeling tussen de gangen door Alkmaar o.l.v. van een van onze praatgrage gidsen.

Meer info

In een gezellige eetgelegenheid worden jullie ontvangen door onze enthousiaste gids. Hij of zij neemt de groep mee voor een stadswandeling langs vele (verlichte) monumenten en door de mooiste straten in het centrum. Onderweg wordt er 3x halt gehouden voor een culinair uitstapje bij een door ons zorgvuldig geselecteerd restaurant. De deelnemers maken vooraf een keuze uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten, de inhoud en keuze is per restaurant verschillend. Bij het voorgerecht wordt 1x een drankje van de Hollandse bar geserveerd, bij het hoofdgerecht 2x en bij het nagerecht een kopje koffie/thee toe. Heb je deze culinaire reis al eens eerder ondergaan en vond je het concept leuk en smakelijk? Dan attenderen wij je graag op de andere plaatsen waar wij deze culinaire verwennerij organiseren. Dit is namelijk o.a. in Alkmaar, Bergen, Egmond aan Zee en Hoorn.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u een e-mail sturen naar groepen@vvvweb.nl. Prijzen voor groepsarrangementen en rondleidingen zijn op aanvraag.

Top